Racketmix

Reglement racketmix

De racketmix start elke dinsdag avond om 18.30 uur. Alle leden van de TCM kunnen meedoen. Voorinschrijving is niet nodig, men kan gewoon naar op het park komen. In principe wordt er gedubbeld.

Bij aankomst zet je jouw naam in het de computer zodat je in de loting word meegenomen. De loting vindt plaats voor de start van elke nieuwe ronde en gebeurt bij voorkeur door degene die kantinedienst heeft.

Zijn er bij de start van de tos avond meer dan 16 deelnemers, doen alle deelnemers mee in de loting. De deelnemers die niet meteen mogen spelen hebben een wachtbeurt en zijn in de volgende loting het eerst aan de beurt, aangevuld met nieuw aangekomen deelnemers. De dan nog open zijnde plaatsen worden aangevuld met een gedeelte van de deelnemers die van de baan afkomen. Er wordt bijgehouden wie een wachtbeurt heeft gehad, zodat hiermee bij de volgende lotingen rekening kan worden gehouden, om de wachtbeurten gelijkmatig over de groep te verdelen.

Het recht op spelen is dus als volgt:

Bij de eerste ronde loten allen aanwezig leden mee.

Volgende rondes:       1e deelnemers die een wachtbeurt hebben gehad.     

                                2e de nieuwkomers.

                                3e de deelnemers die van de baan komen.

De speeltijd bedraagt 30 minuten. Er wordt op de hele en de halve uren begonnen en na 27 minuten wordt gestopt om opnieuw te loten en van baan te wisselen.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 13977918

T.C. Mariënheem

De Essenbree 38
8106 AR Mariënheem

KVK-nummer

40650642